nainen esittelee vegaanisia suklaapatukoita

Vegaaniset suklaapatukat (parhaat vaihtoehdot)

Kuten tiedämme, vegaaninen ruokavalio on erittäin rajoittava, mutta se ei tarkoita, etteikö suklaata tai suklaapatukkoja saisi syödä. Kaupasta saatavat vegaaniset suklaapatukat ovat hyvä vaihtoehdo vegaaneille

Markkinoilla on monia vegaanisia suklaapatukoita, ja niitä on saatavilla useissa eri mauissa. Suosituimpia makuja ovat muun muassa tumma suklaa, maitosuklaa ja valkosuklaa. Vegaaniset suklaapatukat on valmistettu kaakaovoista, joka on vegaaninen vaihtoehto maitosuklaalle.

Kaakaovoi on terveellinen rasva, joka sisältää runsaasti antioksidantteja. Sen on osoitettu parantavan sydänterveyttä ja vähentävän syöpäriskiä. Vegaaniset suklaapatukat ovat myös hyvä kuidun ja proteiinin lähde.

Tässä artikkelissa arvostelen parhaat vegaaniset sukalaapatukat

TOP 3 Vegaaniset suklaapatukat

Tässä top-3 vegaaniset suklaapatukat, nämä vegaaniset herkut voidaan ostaa tavallisesta kaupasta.

Rainbow Kex keksisuklaapatukka

rainbow vegaani suklaapatukka

Olen iloisesti yllättynyt Rainbow Kex keksisuklaapatukasta! Tämä vegaaninen suklaapatukka on valmistettu kaakaovoista, kaakaomassasta, sokerista ja luonnollisesta vaniljasta, eikä sisällä maitotuotteita tai muita eläinperäisiä tuotteita. Vegaanisen rainbow suklaapatukan maku on täyteläinen ja kermainen, ja koostumus on pehmeä ja ihana. Patukka on myös gluteeniton, joten se on loistava valinta niille, joilla on ruokavaliorajoituksia. Pidän siitä, että tämä patukka on myös valmistettu kestävillä tuotantotavoilla, jotka auttavat säilyttämään ympäristöä. Suosittelen Rainbow Kexin keksisuklaapatukkaa kaikille, jotka etsivät herkullista vegaanista herkkua!

NOMO keksislaapatukka 38g Karamelli & merisuola Vegaaninen

Kokeilin hiljattain NOMO Caramel & Sea Salt Vegan -suklaapatukkaa ja olin erittäin vaikuttunut. Tämä patukka on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista ja on täysin vegaaninen, eli se sopii täydellisesti kaikille allergikoille tai erityisruokavaliota noudattaville. Patukka on herkullisen kermainen ja karamellin ja merisuolan yhdistelmä on klassikko, joka on toteutettu täydellisesti. Rakenne on pehmeä ja maut ovat hyvin tasapainossa, mikä tekee tästä todella ylellisen herkun. Kaiken kaikkiaan suosittelen tätä patukkaa kaikille, jotka etsivät vegaanista suklaapatukkaa, joka on sekä herkullinen että ravitseva.

Vego 150g Giandu suklaapatukka hasselpähkinä

Kokeilin eilen Vego 150g Giandu suklaapatukka hasselpähkinää ja yllätyin positiivisesti. Suklaa on valmistettu vähintään 31% kaakaota sisältävästä suklaasta, joka antaa täyteläisen, hemmottelevan maun. Lisätty rapeus 20 % kokonaisista hasselpähkinöistä antaa patukalle hienon rakenteen ja lisämakeutta. Patukka on myös vegaaniystävällinen, mikä on loistavaa niille, jotka etsivät herkullista, julmuudesta vapaata suklaaherkkua. Kaiken kaikkiaan Vego 150g Giandu suklaapatukka hasselpähkinä on erinomainen vegaaninen suklaapatukka, jossa on hyvä maku ja rakenne. Erittäin suositeltava!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *